Diensten van Sama Bouw

Gedegenheid & efficiency

Zeker in de bouw betaalt een goed op elkaar ingespeeld team van vakmensen zich uit in efficiency en effectiviteit zonder dat gedegenheid in het gedrang komt.

Tijd nemen voor kwaliteit

Sandor van Loon heeft Sama Bouw in 2004 opgericht. Van huis uit is hij metselaar en timmerman waardoor hij inmiddels is uitgegroeid tot ervaren vakman. Zijn passie voor het vak heeft tot de oprichting van Sama Bouw geleid. Sama Bouw streeft één belangrijke visie na: tijd nemen voor het leveren van gedegen kwaliteit zonder zichzelf de markt uit te prijzen. Deze visie van Sama Bouw wordt altijd nagestreefd en goed in de praktijk gebracht door Sandor. Zeker in de bouw is het zeer belangrijk dat de vakmensen goed op elkaar zijn ingespeeld, waardoor efficiency wordt gewaarborgd zonder dat gedegenheid in het gedrang komt.

De specialisatie van Sama Bouw ligt in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Bij onderhoud moet u denken aan het renoveren en restaureren van uw huis. Daarnaast begint geen enkel project van ons zonder een goed advies en daarnaast een goede bouwbegeleiding. Voor de finishing touch zijn wij de laatste jaren gespecialiseerd in het plaatsen van veranda’s.