Diensten van Sama Bouw

Dit is waar we goed in zijn!

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u van mening dat u een nieuwe serre of garage nodig heeft, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Wij van Sama Bouw kunnen met onze vakmensen een gedegen advies geven over de mogelijkheden in en om uw huis.

Sama Bouw is binnen nieuwbouw gespecialiseerd in de kleinere bouwprojecten zoals garages, serres, keukens, badkamers en aanbouwprojecten.

Bij ons geldt; uw wensen zijn onze leidraad. Wij realiseren waar u om vraagt en sturen zo nodig bij om tot het juiste resultaat te komen.

Verbouwing

Verbouwing

Is uw woning aan vernieuwing toe? Wilt u een grotere woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan bent u bij Sama Bouw aan het juiste adres. Naast onze vele nieuwbouwprojecten, behoren de verbouwingen tot één van de kerntaken van Sama Bouw.

Tijdens onze verbouwingen zijn wij nauw met onze klanten verbonden, zodat we efficiënt op veranderingen in kunnen spelen en de klant voortdurend op de hoogte blijft van onze werkzaamheden.

Verbouwing projecten

Huis in Ede Woonhuis Soest

Onderhoud (Renovaties & restauraties)

Onderhoud

Is uw huis aan een opknapbeurt toe, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Sama Bouw is gespecialiseerd in het adviseren over en uitvoeren van renovaties en restauraties. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd de zwakke plekken in een huis te herkennen en hoe hiermee om te gaan.

Het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe keuken is één, maar om er echt een lange tijd plezier van te hebben, is onderhoud heel belangrijk. Sama Bouw verbetert uw woning op de door u aangewezen punten (renovatie) of brengt hem weer terug in de staat zoals hij was (restauratie).

Onderhoud projecten

Paardenstal

Veranda’s

Veranda’s

Om het plaatje compleet te maken, zijn wij ook gespecialiseerd in de aanbouw van veranda’s. Met een veranda kunt u onder welke weersomstandigheden dan ook, toch lekker van de buitenlucht genieten. Zo kunt u het binnen- en buitenleven goed combineren.

De veranda’s die wij van Sama Bouw plaatsen, zijn geheel naar uw wens. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals hout, beton, aluminium en kunststofveranda’s.

Geef uzelf en uw woning net dat extra beetje luxe en kies voor een veranda.

Veranda’s projecten

Veranda aan het water Veranda Renswoude Veranda in achtertuin